1770 matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Onko 1 770 haaveidesi lomakohde? Asiantunteva ebookers-tiimi toteuttaa haaveesi hotellihuoneista lentolippuihin ja erikoisretkistä autonvuokraukseen.

Varaa lentoliput ja majoitus samanaikaisesti meidän avullamme, ja säästät jopa .

Tutustu yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituskohteen kansainväliseen valikoimaan. Lennä tyylillä ja rentoudu rauhassa, olipa määränpääsi mikä tahansa.

Jos varaat lento- ja hotellipaketin ebookers-palvelusta ja satut löytämään jostakin edullisemman paketin kahden vuorokauden kuluessa, vastaamme tarjoukseen hyvittämällä sinulle erotuksen. Mitä siis enää mietit?

Älä enää mietiskele, vaan anna periksi kiusaukselle ja vastaa kaukaisten kohteiden kutsuun. Kaupungin sykettä ja elämysmatkoja – rajana on vain mielikuvituksesi.Varausehtoja sovelletaan.

1 770 – Matkat

Etsitkö kiinnostavaa lomakohdetta seuraavaa matkaasi varten? Queensland ja sen upeat rannat, sademetsät, ylätasangot ja aavikkomaisemat ovat nappivalinta näyttäviä luonnonmaisemia arvostaville. Yövy reissussa ollessasi kohteessa 1 770, jossa voit kierrellä ympäröivällä alueella ja nauttia samalla hienoista maisemista.

Pääkaupunki Canberra sijaitsee suunnilleen 1 250 km etelään kohteesta 1 770.

Vietä rentouttava lounastauko ja nauti samalla meren äänistä kohteissa Kelly's Beach ja Bargara Beach.

Luonnon kauneutta voit tutkia lukuisissa paikoissa kaupungin ympäristössä. Vain 40 km:n päässä sijaitseva Mount Colosseum National Park on loistava paikka pienelle luontoretkelle. Myös Miriam Vale Touristic Information Centre on hyvä rentoutumispaikka, jonne on matkaa 40 km.

Ei kannata kummastella, jos Agnes Water Beach on tulvillaan väkeä.

Tahdotko koluta myös lähiseudun suosituimmat kohteet? Agnes Water sijaitsee ensisijaisesta kohteestasi 7 km etelään ja Deepwater 25 km etelään. Istu siis ratin taakse ja lähde liikkeelle!

Tee lomastasi alueella todellinen seikkailu ja kokeile esimerkiksi patikointia tai ratsastusta. Molemmat niistä ovat suosituimpia harrastuksia tällä seudulla.

Kaipaatko kivaa tekemistä koko perheelle? Haluaisitko kokeilla esimerkiksi rannikkokalastusta tai simpukankuorien ja kivien keräilyä rannalta? Ne ovat rentouttavia tapoja viettää aikaa raittiissa ilmassa.

Et tarvitse paksua opaskirjaa opastettuja luontoretkiä ja eläintenbongausretkiä varten. Ystävälliset matkaoppaat auttavat mielellään ja vastaavat myös kysymyksiisi.

Kuvittele, että sinulla on siivet, kun tähystelet maankamaralle kaukaa yläilmoista. Laskuvarjohyppyä kannattaa kokeilla, jos kaipaat jännitystä.

On tietenkin ihanaa oleskella veden tuntumassa, mutta paljon hauskempaa on kastua itse. Älä ohita tilaisuutta harrastaa alueella suosittuja vesiurheilulajeja, kuten uintia tai snorklausta.

Seudun käsityöpajat ovat hienoja paikkoja erityisesti silloin, kun kaatosade yllättää ja tarvitset suojaa.

Jos sää suosii, lähde seikkailulle katsomaan ympäröivän alueen maatiloja.

Ilmassa kihisee aivan erityistä juhlamieltä 26 tammikuuta. Koko kansakunta valmistautuu silloin juhlistamaan Australia-päivää.

Käyminen tällä kauniilla alueella on upea kokemus ja takuulla onnistuu lumoamaan kävijänsä. Harmi vain, että lähdön aika koittaa vääjäämättä.

Kun on aika suunnata kohti kotia, pakkaa laukku ja laita herätyskello soimaan. Sinua lähinnä oleva lentokenttä, Gladstone (GLT), sijaitsee noin 75 km luoteeseen.

1 770 – Hotellit

Älä jätä majoituksen varausta viime hetkeen. ebookersin sivustolla on saatavilla ainoastaan 18 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä, joten on parempi pelata varman päälle ja varata nyt!

Jokainen loma-aamusi alkaa iloisissa merkeissä, jos olet varannut huoneen yhdestä arvostetuimpiin kuuluvista majoitusliikkeistämme, joita ovat esimerkiksi Pavillions on 1770 ja Agnes Sails.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta 1770

Miten löytää kohteen 1770 matkat vuodelle 2024?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen 1770. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen 1770 lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen 1770 pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen 1770?

Juuri nyt kohteeseen 1770 saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen 1770 itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen 1770 ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen 1770?

Kohteen 1770 suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen 1770 halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa 1770

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa 1770
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot 1770

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.