Koko mökki·Yksityinen majoittaja

Breathtaking Luxury Cabin Immersed in Nature

Valitse päivät nähdäksesi hinnat

Majoituspaikan Breathtaking Luxury Cabin Immersed in Nature valokuvagalleria

Ilmakuva
Sisätilat
Jääkaappi, mikroaaltouuni, uuni, liesi
Älytelevisio
Ulkopuoli

Arvostelut

6,0 kautta 10.

Koko mökki

2 makuuhuonetta2 kylpyhuonetta4 henkilöä

Suositut palvelut/mukavuudet

  • Pyykinpesukone
  • Pysäköinti saatavilla
  • Lemmikkiystävällinen
  • Ilmastointi
  • Keittiö
  • Kuivausrumpu

Tutustu alueeseen

Map
Sandpoint, ID
  • Sandpoint City Beach Park
    ‪24 min ajomatka‬
  • The Idaho Club
    ‪29 min ajomatka‬
  • Schweitzer Mountain Resort
    ‪50 min ajomatka‬

Huonevaihtoehdot

Samankaltaisia majoituspaikkoja

Tietoja majoituspaikasta

Kokonaan sinun

Koko mökki on vain sinun ja muiden ryhmääsi kuuluvien jäsenten käytössä.

Breathtaking Luxury Cabin Immersed in Nature

Lovely, peaceful area, with plenty of space from neighbors on this two acre property. Please note there is an airstream trailer behind the RV garage that is another rental of ours. These guests do have their own driveway access and are separated from the main house.

2 bed/2 bath - (soaking tub in one and luxury steam shower in other)
1 King, 1 Queen
Puppy Friendly
Smart TV's in every room
Fire Pit
DT Sandpoint - 15 Minutes
Schweitzer - 30 Minutes
Five minutes from the river - Further up Pack River
Hiking/biking/off roading trails nearby
Quad Rental available- brand new!! $125/day
Two acres w/RV garage on-site
When Camping meets luxury!!
  • Ilmastoitu mökki, jossa asiakkaille on tarjolla keittiö, pyykinpesukone ja 2 kylpyhuonetta
  • Sijaitsee 19,7 km:n päässä kohteesta Schweitzer Mountain Resort ja 18,8 km:n päässä kohteesta Pet Memorial Rose Garden

Majoittaja

Stefania Coxon

Puhutut kielet

Englanti

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet

Internet

  • Saatavilla mökissä: Wi-Fi

Pysäköinti ja liikenneyhteydet

  • Paikan päällä pysäköinti

Keittiö

  • Astianpesukone
  • Jääkaappi
  • Jääkone
  • Kahvin-/vedenkeitin
  • Keittovälineet, astiat ja ruokailuvälineet
  • Leivänpaahdin
  • Liesi
  • Mikroaaltouuni
  • Uuni

Makuuhuoneet

  • 2 makuuhuonetta
  • Lakanat saatavilla

Kylpyhuone

  • 2 kylpyhuonetta
  • Hiustenkuivaaja
  • Pyyhkeet saatavilla
  • Saippua
  • Sampoo
  • Suihku
  • Vessapaperi

Viihdetarjonta

  • Älytelevisio

Pesulapalvelu

  • Pyykinpesukone

Ilmastointi ja lämmitys

  • Ilmastointi
  • Lämmitys

Lemmikit

  • Lemmikkiystävällinen
  • Vain koirat ovat tervetulleita
  • Yksi lemmikki yhteensä

Sopivuus/esteettömyys

  • Savuton majoituspaikka

Turvallisuusominaisuudet

  • Häkävaroitin (majoittaja on ilmoittanut, että majoituspaikassa on häkävaroitin)
  • Savuvaroitin (majoittaja on ilmoittanut, että majoituspaikassa on savuvaroitin)

Käytännöt

Sisäänkirjautuminen

Sisäänkirjautuminen alkaa klo 15.00
Sisäänkirjautujien alaikäraja – 18

Uloskirjautuminen

Uloskirjautuminen ennen klo 12.00

Sisäänkirjautumisen erikoisohjeet:

Saat majoittajalta ohjeet sisään- ja uloskirjautumiseen sähköpostitse.

Lemmikit

  • Lemmikit ovat tervetulleita
  • Vain koirat sallitaan
  • Korkeintaan 1 lemmikkiä
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta maksuja.
  • Majoittajan kommentti: No dogs allowed upstairs, pick up after your pet

Lapset ja varavuoteet

  • Lapset ovat tervetulleita.
  • Majoittajan kommentti: Review the space to see if suitable for your child

Tärkeää tietoa

Hyvä tietää

Tätä majoituspaikkaa hallinnoi yksityinen majoittaja (eli taho, joka ei toimi kaupankäynti-, ammatinharjoittamis- tai liiketoimintatarkoituksissa). EU:n kuluttajansuojalaki, mukaan lukien peruutusoikeus, ei koske tätä varausta. Yksityisen majoittajan määrittämä peruutuskäytäntö koskee varaustasi.
Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoituspaikoittain
Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.
Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.
Juhlien tai ryhmätapahtumien järjestäminen on kielletty majoituspaikassa
Majoittaja on ilmoittanut, että majoituspaikassa on häkävaroitin
Majoittaja on ilmoittanut, että majoituspaikassa on palovaroitin
Tätä majoituspaikkaa hallinnoi kumppanimme Vrbo. Saat Vrbolta sähköpostitse linkin Vrbo-tilille, jonka kautta voit muuttaa varaustasi tai peruuttaa sen.
Saat majoittajalta sisään- ja uloskirjautumisohjeet sähköpostitse. Saat myös Vrbolta sähköpostitse linkin Vrbo-tilille, jonka kautta voit hallinnoida varaustasi.

Breathtaking Luxury Cabin Immersed in Nature – arvostelut

Arvostelut

6,0
Arvosana 10 - Loistava. 1 kautta 2 arvostelua
Arvosana 8 - Hyvä. 0 kautta 2 arvostelua
Arvosana 6 - OK. 0 kautta 2 arvostelua
Arvosana 4 - Huono. 0 kautta 2 arvostelua
Arvosana 2 - Hirveä. 1 kautta 2 arvostelua

6,0/10

Siisteys

Arvostelut

10/10 Loistava

Christy R.

Hyvää: Siisteys
Weekend getaway
Stayed here for a few days. Loved the quiet area with my dog while the boys went to Silverwood.
Yöpyi 3 yötä kesäkuussa 2024

2/10 Hirveä

Teigan J.

Huonoa: Siisteys
A Very Dirty Stay and Misleading Booking
While I am not one to leave reviews let alone bad ones, the lack of such on here is a bit surprising. Upon arriving, ten plus dead hornets were found on the floor throughout the house. This was very dangerous and frustrating since my partner has gone into anaphylactic shock and been admitted to a hospital due to hornets. Unfortunately this was only the start, under the bed was a very large ball of hair and other debris that was clearly visible. In the bathroom the sink was full of beard trimmings and the toilet had what looked like some sort of regurgitated matter floating around. I reached out to the host about this and was told that we would be refunded for the cleaning fee yet I have still yet to receive anything. Shorty after The host responded. I had asked if there was any sort of vacuum in the house in order to clean up a mess that wasn’t mine, to which I never got an answer. The other issue I faced is that my group and I had been prepared for a hot tub as the listing shows to which we only were able to find a very basic bathtub in the upstairs bathroom that filled up slower than a sink. Lastly we ran out of toilet paper and had to go purchase some from the store due to the house not having any extra and the host not responding with a solution until long after. While they did offer to reimbursed us for the purchase of the toilet paper if we showed them a. receipt, the host was hours late and the receipt was gone.
Yöpyi 3 yötä elokuussa 2024